Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demet çiçek almak

Rüyada demet çiçek almak

Rüyada demet çiçek almak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet eder.

Rüyada demet çiçek almak gördüyseniz:

  • Sosyal medyada veya teknoloji alanında başlangıçlar veya bitişler söz konusu olabilir.

Rüyada bir demet çiçek görmek işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, huzurunun kaçacağına, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına yorulur.

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada demetle çiçek görmek kendine çeki düzen vereceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek düşman malından yemeye, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada bir demet çiçek vermek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada kırmızı çiçek demeti görmek hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir demet sarı çiçek görmek daha çok kazanmaya başlayacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına delalet eder.

Rüyada çiçek demeti yapmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, enerjisini toplayacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments