Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz çiçek demeti görmek

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çiçek demeti gördüyseniz:

  • Bazı yük ya da sorumlulukları üzerinize almak zorunda değilsiniz veya üzerinizde olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz çiçek demeti görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, insanları kıracağına, üzeceğine, iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir demet beyaz çiçek görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına inanılır.

Rüyada demet demet çiçek görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir demet çiçek vermek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, rahat bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada demetle çiçek görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, çirkin amellere, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına inanılır.

Rüyada çiçek demeti yapmak bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulur.

Rüyada demet çiçek almak kafasının karışacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çiçek demeti görmek ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments