Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir delik görmek

Rüyada bir delik görmek

Rüyada bir delik görmek çok büyük mutluluk duyacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, kariyerinde atılım yapacağına, şansının kendisinden yana olacağına alamet eder.

Rüyada bir delik gördüyseniz:

  • Anlaşmazlıklarda önceliği gene kadınlara verebilirsiniz.

Rüyada iki tane göbek deliği görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde delik görmek geçim derdinin son bulacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine işarettir.

Rüyada delikli çorap görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına delalet eder.

Rüyada burnu delik görmek ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir deliği kapatmak zafer elde edileceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dar delikten geçmek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin ortasında delik görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine, zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada delik dağ görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, toplum içinde itibarınızın ve saygınlığınızın artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments