Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göğsünde delik görmek

Rüyada göğsünde delik görmek

Rüyada göğsünde delik görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, geçiminin güçleşeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayallerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada göğsünde delik gördüyseniz:

  • Ayın onbirine dikkat edin.

Rüyada göğsünde delik görmek gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, işlerin bozulacağına delalet eder.

Rüyada iğne deliği görmek ticaretinin de hızlanacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elde delik görmek çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada burun deliklerini görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada delik tıkamak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Rüyada delik bidon görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına işarettir.

Rüyada yılanın delikten çıktığını görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Rüyada delik yumurta görmek gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments