Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada burnu delik görmek

Rüyada burnu delik görmek

Rüyada burnu delik görmek aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada burnu delik gördüyseniz:

  • Aniden, sağlıkla, geçmişten gelen konularla veya işle ilgili bazı olaylarla başa çıkmanızı sağlayabilecek kolay bir metot ortaya çıkabilir.

Rüyada burnunu delik görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına alamet etmektedir.

Rüyada burnu delik görmek başarısının çoğalacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla göbek deliği görmek hayatının güzelliklerle dolacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada yanakta delik görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada dibi delik tencere görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, evlatlarının hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çoraplarının delik olduğunu görmek yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına alamet etmektedir.

Rüyada göbek deliğini temizlemek uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatının delik olduğunu görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine, oldukça uzun bir yolculuğa, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments