Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir deliğe sıkışmak

Rüyada bir deliğe sıkışmak

Rüyada bir deliğe sıkışmak yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine ve herhangi bir sorun yaşamayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir deliğe sıkışmak gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyler varsa, yaratıcı olmanızda fayda var.

Rüyada bir deliğe sıkışmak hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine alamet eder.

Rüyada delikte sıkışmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet eder.

Rüyada deliğe sıkışmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, işten eve bir hayat yaşayacağına, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada araba içinde sıkışmak sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, konforlu ve rahat hale geleceğine, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada portakal suyu sıkıp içmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tünelde sıkışmak büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine tabir olunur.

Rüyada çok sıkışmak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada patronla el sıkışmak hem dua alacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments