Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok sıkışmak

Rüyada çok sıkışmak

Rüyada çok sıkışmak borcunun da hafifleyeceğine, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, sıkıntıların ve üzüntülerin son bulacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada çok sıkışmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız aradığınız desteği bulmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada asansörde sıkıştığını görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, kendi işini kurup başına geçeceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına alamet eder.

Rüyada köşeye sıkıştırmak işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, parasının ve malının da artacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmanla el sıkışmak çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak farklı iş kollarına ulaşacağına, verimin kaçacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada tuvalette sıkışmak ters giden işlerin düzeleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine delalet eder.

Rüyada tuvaletine sıkışmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada kuru sıkı silah görmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, her nimetin lezzetine varacağına, kalp kıracağına delalet eder.

Rüyada ölüyle el sıkışmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments