Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deliğe sıkışmak

Rüyada deliğe sıkışmak

Rüyada deliğe sıkışmak kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada deliğe sıkışmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş tekrar eski hızına kavuşmaya başlıyor.

Rüyada bir deliğe sıkışmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine inanılır.

Rüyada delikte sıkışmak düşmanlarımızı alt etmeye, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine yorulur.

Rüyada deliğe sıkışmak yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah sıkılmasını görmek kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Rüyada bir yerde sıkışıp kalmak hasret gidereceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalete sıkıştığını görmek Allah yolunda ilerleyeceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada birine sıkıca sarılmak kazancının iki kat artacağına, duygularının ön plana çıkacağına, rahat bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kalbin sıkıştığını görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, geleceğinizin güzel olacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments