Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pazardan yeşil fasulye almak

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sorunların artacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına ve zorlukların sevilen bir kişinin vereceği destek ile biteceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, düzeninin bozulacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilirsiniz.

Rüyada pazardan yeşil fasulye almak bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, iş konusunda her zaman kısmetli olunacağına işaret eder.

Rüyada pazardan taze fasulye almak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, kendisini zorlayan sorunlardan ve durumlardan yakın bir zaman içinde sorun yaşamadan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada pazarda yeşillik görmek dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına inanılır.

Rüyada pazardan yeşil biber almak güzel bir döneme girileceğine, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada pazardan yeşillik almak sorunlarının sona ereceğine, akıllı adımlar atacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada pazardan yeşil soğan almak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil fasulye piştiğini görmek onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye sulamak kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments