Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un torbaları görmek

Rüyada un torbaları görmek

Rüyada un torbaları görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada un torbaları gördüyseniz:

  • Bazı şeylerden vazgeçmek ya da bir şeyleri feda etmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada un torbası görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir torba un görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada un torbaları görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su torbası görmek elinin de bolluk göreceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada torba dolusu balık görmek rızkının kesileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına alamet eder.

Rüyada torba torba altın görmek kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada bir torba altın görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine delalettir.

Rüyada yılanı torbaya koymak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments