Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un çalmak

Rüyada un çalmak

Rüyada un çalmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, maddi durumun düzeltileceğine inanılır.

Rüyada un çalmak gördüyseniz:

  • Üzerinize gelen kişilere aynı hızla cevap vermeniz olayların büyümesine neden olabilir.

Rüyada un çalmak varlık içinde yaşayacağına, çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada un pişirmek kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada un çuvallamak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına işarettir.

Rüyada un hamur görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada güveli un görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, evliyse çocuk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada unda kurt görmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada böceklenmiş un görmek hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada birşey unuttuğunu görmek eskileri yâd edeceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments