Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada un içinde fare görmek

Rüyada un içinde fare görmek

Rüyada un içinde fare görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, sorunlarının da çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada un içinde fare gördüyseniz:

  • Bazı konuların gerçek içeriğini anlamaya çalışmanız gerekiyor.

Rüyada unun içinde fare görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Rüyada un içinde fare görmek ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, isteklerini yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada un içinde altın görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada un içinde kurt görmek üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada unun içinde para görmek başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada unun içinde altın görmek sorunlu bütün olayların düzeleceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada unun içinde böcek görmek aldığı güzel haberin kısa süreceğine, zarar edilen bir işte hayırlı adımlar atılması sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada unun içinde kurt görmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments