Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek borçları varsa ödeyeceğine, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada kuru fasulye ve pilav gördüyseniz:

  • Tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

Rüyada kuru fasulye ve pilav yemek süzüleceğine, ağlayacağına, variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada pilav üstü kuru fasulye yemek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet eder.

Rüyada pilav kuru fasulye görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, problemleri teker teker çözeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pilav ve kuru fasulye görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kuru fasulye ve pilav görmek birikiminin artacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada kuru fasulye pilav görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye pilav yemek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, iş sahibi değilse çok iyi bir işe sahip olacağına, içinin ferahlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments