Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çukura düşmek

Rüyada bir çukura düşmek

Rüyada bir çukura düşmek haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir çukura düşmek gördüyseniz:

  • Sabah saatlerinde sizi herhangi bir sorumluluk altına sokabilecek şeyleri kabul etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada çamur çukuruna düşmek büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat çukuruna düşmek başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, hayatın güzelliklerinin farkına vararak yaşayacağına, yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine tabir olunur.

Rüyada lağım çukuruna düşmek itibarını zedeleyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına işaret eder.

Rüyada derin bir çukura düşmek düşman olduklarının anlaşılacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine delalettir.

Rüyada çukura düşmekten kurtulmak huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına inanılır.

Rüyada büyük çukura düşmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada kar çukuruna düşmek hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada çukura düşmek ve çıkmak bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments