Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir çok yastık görmek

Rüyada bir çok yastık görmek

Rüyada bir çok yastık görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, arkasından iyi konuşulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada bir çok yastık gördüyseniz:

  • Riskli işlere kalkışmamanızda veya parasal konularda yanıltılma ihtimaline dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada yastığa sarılmak işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kucakta yastık görmek yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yün yastık görmek emeklerinin boşa gideceğine, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastıkla boğulmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine yorulur.

Rüyada uzun yastık görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına delalet eder.

Rüyada küstüm yastığı görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına, ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına delalettir.

Rüyada ölüye yastık vermek büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, refah içinde bir hayat yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yastık kılıfı değiştirmek geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, kişinin hayatını allak bullak edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments