Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastığa sarılmak

Rüyada yastığa sarılmak

Rüyada yastığa sarılmak eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, her şeyin üstesinden gelecek güce sahip olmaya, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yastığa sarılmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeden veya harekete geçmeden önce, şifreleri çözmeniz gerekiyor.

Rüyada yastığa sarılmak çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sarı yastık görmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulur.

Rüyada yastığa para saklamak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına işarettir.

Rüyada yastığa yün doldurmak rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, dertlerin uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada üst üste yastık görmek anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ancak çok kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek evindeki huzurun, anlayışın, sevginin, saygının ve iletişimin bozulacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık istemek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Rüyada yastık minder görmek tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments