Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucakta yastık görmek

Rüyada kucakta yastık görmek

Rüyada kucakta yastık görmek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, geniş bir ev satın alacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine işarettir.

Rüyada kucakta yastık gördüyseniz:

  • Seçenekleriniz çoğalıyor.

Rüyada kucakta yastık görmek kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kucakta yumurta görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini kucakta taşımak insan içine çıkmak istemeyeceğine, inancının eksileceğine, strese gireceğine, gergin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucakta kırmızı gül görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına işaret eder.

Rüyada babayı kucakta taşımak attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kızı kucakta taşımak çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kucakta kadın taşımak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, talihinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucaktan bebek düşürmek sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments