Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun yastık görmek

Rüyada uzun yastık görmek

Rüyada uzun yastık görmek bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, kazancında bereketin artacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, kısmetlerinin bol olacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine işaret eder.

Rüyada uzun yastık gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışmalar veya ilginç bağlantılar kurma fırsatları yakalayabilirsiniz.

Rüyada uzun yastık görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına inanılır.

Rüyada kirli yastık görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık yemek çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine inanılır.

Rüyada siyah yastık kılıfı görmek kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık içinde para görmek işlerinin kötüleşeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada süslü yastık görmek maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kalp yastık görmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, düşmanını alt edeceğine inanılır.

Rüyada mavi renk yastık görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments