Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir binaya tırmanmak

Rüyada bir binaya tırmanmak

Rüyada bir binaya tırmanmak insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, anlaşmazlıkların, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına alamet eder.

Rüyada bir binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, işlerinin iyi gideceğine, parasını ve işini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada bir binaya tırmanmak yeni çalışmalar ortaya konacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bina tırmanmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada binaya tırmandığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine delalet eder.

Rüyada binadan tırmanmak hayatın tadına varacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, sorunların günden güne artacağına yorulur.

Rüyada binaya tırmanmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, rahat yüzü göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada binalara tırmanmak iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments