Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bina tırmanmak

Rüyada bina tırmanmak

Rüyada bina tırmanmak kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, zor günlerin biteceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, rakiplerin teker teker alt edileceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada bina tırmanmak gördüyseniz:

  • Bazı kıskanç kişiler sizi çekemeyerek değişik sorunlar çıkartabilirler.

Rüyada bina tırmanmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, ortak işlere gireceğine tabir olunur.

Rüyada binaya tırmandığını görmek hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada binaya tırmanmak bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada binalara tırmanmak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir binaya tırmanmak alım ve harcama kolaylığının azalmayacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada binadan tırmanmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments