Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binaya tırmanmak

Rüyada binaya tırmanmak

Rüyada binaya tırmanmak çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına işaret eder.

Rüyada binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • İşiniz veya kariyerinizle ilgili bir adımınız belli bir hedefte ya da yönde plan dışı ilerleme anlamına gelebilir.

Rüyada binadan tırmanmak sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına alamet eder.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak aile huzurunuzun bozulacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, işinde başarılı olacağına işarettir.

Rüyada binaya tırmandığını görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına delalettir.

Rüyada binalara tırmanmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine delalettir.

Rüyada bina tırmanmak ancak ilerleyen zamanlarda bu kişinin pek iyi biri olmadığını anlayacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir binaya tırmanmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada binaya tırmanmak çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kariyerini her şeyden ön planda tutacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments