Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada binalara tırmanmak

Rüyada binalara tırmanmak

Rüyada binalara tırmanmak geniş bir rızka kavuşacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, gün yüzü görmeyeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yeni kişilerle tanışacağına, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada binalara tırmanmak gördüyseniz:

  • Fark yaratmak için cesur olmak gerekebilir.

Rüyada binalara tırmanmak büyük çaba sarfedeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada binadan tırmanmak sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatının tamamen bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bina tırmanmak kişinin evlatlarının artacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada binaya tırmanmak maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına yorulur.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada binaya tırmandığını görmek sıkıntılarını aşacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, çabalarının boşa çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir binaya tırmanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments