Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek binaya tırmanmak

Rüyada yüksek binaya tırmanmak

Rüyada yüksek binaya tırmanmak hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak gördüyseniz:

  • Herkes sizi takip edebilir.

Rüyada yüksek binaya tırmanmak sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yüksek bir binaya tırmanmak çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine delalet eder.

Rüyada binadan tırmanmak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada binaya tırmanmak daha kolay bir hayata kavuşacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada bina tırmanmak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine delalet eder.

Rüyada binaya tırmandığını görmek verimli işlere gireceğine, çok hareketli ve heyecanlı günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına delalettir.

Rüyada binalara tırmanmak makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, kötü gününü de paylaşacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir binaya tırmanmak işinden çıkarılacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments