Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebek öpmek

Rüyada bir bebek öpmek

Rüyada bir bebek öpmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine alamet eder.

Rüyada bir bebek öpmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık kişiler veya alışılmadık şeyler veya yerler ilginizi çekebilir.

Rüyada bir bebeği öpmek her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek kendi şansını kendi yaratacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, kendisini aşan işlere kalkışacağına alamet eder.

Rüyada bebek öpmek işi ile gündeme geleceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek öpmek sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada bebek eli öpmek anılar arasında bir yolculuğa çıkacağına, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek öpmek koklamak kem gözlere geleceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine delalet eder.

Rüyada oyuncak bebek öpmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments