Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlü bebek öpmek

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, işlerinin duracağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi gösterebileceğiniz için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada mavi gözlü sarışın bebek görmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi gözlü erkek bebek sevmek yaşam şartlarının düzeleceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada sarışın mavi gözlü bebek görmek o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, dini vecibelerini yerine getireceğine, sağlığın da bozulacağına delalettir.

Rüyada sarı saçlı mavi gözlü bebek görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü bebek emzirmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, her zaman neşeli olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada erkek mavi gözlü bebek görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments