Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkek bebek öpmek

Rüyada erkek bebek öpmek

Rüyada erkek bebek öpmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek öpmek gördüyseniz:

  • Ardından, iyi mi yoksa kötü mü yaptığınızı düşünmeye başlayabilirsiniz.

Rüyada erkek bebeğini öpmek içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına delalettir.

Rüyada erkek bebek sevmek öpmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, çalışmalarının artacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebek öpmek bozulan sağlığın düzeleceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, keyfe kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet eder.

Rüyada bebek öpmek hem çok mutlu olacağına, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kötü günlerini aşmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada bebek öpmek koklamak kısmetlerinin de kapanacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi bebeğini öpmek verilen bütün emeklerin heba olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada bebek öpmek sevmek eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments