Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeği öpmek

Rüyada bir bebeği öpmek

Rüyada bir bebeği öpmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yolunda devam edeceğine, en büyük acılarının dineceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, zorlukların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada bir bebeği öpmek gördüyseniz:

  • Sunabileceklerinizden faydalanabilecek kişiler olabilir.

Rüyada bir bebeği öpmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, kar sağlayacağı işlere gireceğine, neşeyi ve sağlığı bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek bebek öpmek geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına yorulur.

Rüyada bebek öpmek dost ve akrabaları ile mutlu olacağına, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına tabir olunur.

Rüyada bebek öpmek sevmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak bebek öpmek kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bebeğini öpmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, önünü göremez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, ekmeğinin azalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments