Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek öpmek koklamak

Rüyada bebek öpmek koklamak

Rüyada bebek öpmek koklamak yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, onu doyasıya yaşayacağına, mutluluğa giden yolu bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına yorulur.

Rüyada bebek öpmek koklamak gördüyseniz:

  • İlişkilerinizde öncelik sıralaması oluşturup hızlanan treni yakalamanızda fayda var.

Rüyada bebek öpmek koklamak uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Rüyada bebek koklamak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına işarettir.

Rüyada bebek elini öpmek hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, sorunların ve tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeği dudağından öpmek büyük bir şansın elden kaçırılacağına, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, işindeki bereketin, bolluğun ve verimin de artacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğini öpmek iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına inanılır.

Rüyada bebeğin dudağından öpmek kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği öpmek farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bebek eli öpmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, sürekli yerinde sayacağına, giderileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments