Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek öpmek

Rüyada bebek öpmek

Rüyada bebek öpmek keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada bebek öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada bebek öpmek sevmek ilim irfan sahibi olacağına, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına işaret eder.

Rüyada bebek ayağı öpmek annesi hayattayken ona karşı sevgisini ve ilgisini en iyi şekilde gösterip, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına işaret eder.

Rüyada kendi bebeğini öpmek sonu hayırlı olacak bir izdivaca, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğini öpmek sevgi ve barış ortamının kurulacağına, böylece yüzünün güleceğine, dertlerin ve sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada bebeğin ayağını öpmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, büyük adımlar atacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına delalettir.

Rüyada yeni doğmuş bebek öpmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, doğru arkadaşlıklar, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebek öpmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada mavi gözlü bebek öpmek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments