Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kendisini mutsuz edeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, insanların alım gücünün azalacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sunma biçiminizdeki değişikliğin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bebek yemek yedirmek hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına alamet eder.

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek sürekli tartışacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, darda kalacağına yorulur.

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek günü birlik kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına işaret eder.

Rüyada bebeği yemek yedirmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments