Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, büyük paralar kazanılacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin yemek yediğini gördüyseniz:

  • Bazı hırslar gerilim yaratabilir.

Rüyada bebeği yemek yedirmek ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına yorulur.

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine işaret eder.

Rüyada bebek yemek yedirmek eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, mevki kaybına uğrayacağına delalet eder.

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, düşmanlarını alt edeceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine yorulur.

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek şifa göreceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalettir.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek bozulan sağlığın düzeleceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe üzüm yedirmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments