Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe yemek yedirmek

Rüyada bebeğe yemek yedirmek

Rüyada bebeğe yemek yedirmek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, çok hayırlı haberler alacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine yorulur.

Rüyada bebeği yemek yedirmek yeni işlere girişileceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek türlü musibetlere uğrayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine rivayet eder.

Rüyada bebek yemek yedirmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, sağlıkla ilgili gelişmelere yorulmaktadır.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine alamet eder.

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada bebek yedirmek eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments