Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, çevrenizden takdir görmeye, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe yemek yediğini gördüyseniz:

  • Halledilmesi veya düzeltilmesi gereken konuların farkındasınız ya da farkına varabilirsiniz.

Rüyada bebeğe yemek yedirmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğe yemek yediğini görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin yemek yediğini görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği yemek yedirmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada erkek bebek yemek yedirmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğe yemek yedirmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işarettir.

Rüyada bebek yemek yedirmek elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada bebek yedirmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments