Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir başkasının kavga ettiğini görmek

Rüyada bir başkasının kavga ettiğini görmek

Rüyada bir başkasının kavga ettiğini görmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, dünya mallarının çoğalacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bir başkasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Belli olaylara gerçekçi yaklaşmak durumundasınız.

Rüyada anneyle babanın kavga ettiğini görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, düşmana karşı mahcup olmayacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada başkalarının kavga ettiğini görmek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada iki adamın kavga ettiğini görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada iki kedinin kavga ettiğini görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada babamın kavga ettiğini görmek yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına işaret eder.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına delalettir.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek olaylı günler geçireceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, yeni mallara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada tanıdık birinin kavga ettiğini görmek ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments