Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, alınacak bir vefat haberi üzerine çok büyük üzüntü duyulacağına ve stresli bir ortama girileceğine, muradınıza ereceğinize, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada eşinin başkasıyla kavga ettiğini görmek Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına alamet eder.

Rüyada eşinin kavga ettiğini görmek hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, çaresizleşeceğine tabir olunur.

Rüyada eşle kavga ettiğini görmek sorunların ardı ardına geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşlerin kavga ettiğini görmek yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada eski eşle kavga etmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşiyle kavga edip ayrılmak çok büyük atılımlar yapacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşini kavga ederken görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına yorulur.

Rüyada eşinizle kavga etmek yeni bir makama sahip olunacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments