Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek galibiyetlerinin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına delalet eder.

Rüyada kavga ettiği kişiyi gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir.

Rüyada sevdiği kişiyle kavga ettiğini görmek üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada kavga ettiği kişiyi görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, hasretin biteceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, dertlerin bölüşüleceğine alamet eder.

Rüyada iki kişinin kavga ettiğini görmek bol kazanç elde edileceğine, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada kavga ettiğin kişiyi görmek işlerin düzene gireceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişiyle kavga ettiğini görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavga ettiğin kişiyle konuşmak rüya sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin kavga ettiğini görmek mutluluğunun katlanacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada başka kişilerin kavga ettiğini görmek sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments