Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başını kapandığını görmek

Rüyada başını kapandığını görmek

Rüyada başını kapandığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, rüyayı gören kişinin bu sayede çok daha rahat ve konforlu bir hayata kavuşacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada başını kapandığını gördüyseniz:

  • Daha sağduyulu davranışlar, iletişim kolaylığı sağlayabilir.

Rüyada başı açık birinin kapandığını görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına alamet eder.

Rüyada başını kapandığını görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine yorulur.

Rüyada başını kapanmak kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine inanılır.

Rüyada yolu kapanmak hayır getirecek bir işe girileceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, malının, parasının ve makamının artacağına rivayet eder.

Rüyada işyerinin kapanmasını görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözleri kapanmak hasta olan kişilerin hastalıklarını Allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini kapanmış görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada secdeye kapanıp ağlamak yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments