Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapana kısılmış fare görmek

Rüyada kapana kısılmış fare görmek

Rüyada kapana kısılmış fare görmek insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine delalettir.

Rüyada kapana kısılmış fare gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Rüyada kapana kısılmış fare görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, çok güzel günler geçireceğine, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına delalet eder.

Rüyada kapana kısılmak deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, maddi gücünün azalacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının olmadığını görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, paslı bir çiviye basabileceğine tabir olunur.

Rüyada saçın bir kısmının döküldüğünü görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, eşlerinin kapanacağına, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada saçların bir kısmını beyazlamış görmek geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kendisindeki bu değişimin çevresi tarafından sevinçle karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın bir kısmının kel olduğunu görmek bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, canının kıymetini bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının döküldüğünü görmek aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, sabırla hayatına devam edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçının bir kısmının sarı olduğunu görmek uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, suçlamalardan aklanılacağına, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments