Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapan görmek

Rüyada kapan görmek

Rüyada kapan görmek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kapan gördüyseniz:

  • Daha fazla gülmek ev eğlenmek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada tanıdığının kapandığını görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, maddi yükünün artacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayaklarına kapanmak atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, huzursuz ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin kapandığını görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, rızkın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada fare ve fare kapanı görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, kendisini eve kapatacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklara kapanmak gözlerinin mutluluktan parlayacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızının kapandığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına yorulur.

Rüyada birinin kapandığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işaret eder.

Rüyada açık birini kapanmış görmek borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments