Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamilelik duymak

Rüyada hamilelik duymak

Rüyada hamilelik duymak aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, çok mutlu günler geçireceğine, büyük başarılara kazanılacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada hamilelik duymak gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada kızının hamile olduğunu duymak karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olacağını duymak sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile kalacağını duymak beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın birinin hamile olduğunu duymak kişinin başarıları nedeni ile ülke dışında da ünleneceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin hamile olduğunu duymak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına işarettir.

Rüyada annesinin hamile olduğunu duymak zarar edeceği bir döneme gireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada annemin hamile olduğunu duymak aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, doğru yolu bulacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada tanıdığının hamile olduğunu duymak işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments