Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, bir yere taşınmaya, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş birinin evini süpürmek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler hakkınızda dedikodu yapabilir.

Rüyada birinin evini süpürmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, talihin yüze güleceğine yorulur.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, gönül ilişkilerinizde mutluluğa ereceğinize , iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına tabir olunur.

Rüyada annenin evini süpürmek eşyaların yenileneceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evini süpürmek çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalet eder.

Rüyada evinin önünü süpürmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada evin dışını süpürmek eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına tabir olunur.

Rüyada evin süpürdüğünü görmek huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme gireceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine işarettir.

Rüyada ölen kişinin evini süpürmek verilen emeklerin heba olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments