Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada ölü balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bırakın herkes kendi işini kendi yapsın, karışmamanızda fayda var.

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine alamet eder.

Rüyada tuttuğu balığı geri bırakmak hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada oğlunun balık tuttuğunu görmek iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, zarar edeceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, güzel günlerin geleceğine, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, ekmeğinin azalacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş balık görmek kolaylık sağlayacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işarettir.

Rüyada balık tutmayı görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada balık tutan birini görmek sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, her zaman hakkına sahip çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments