Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık tuttuğunu görmek

Rüyada balık tuttuğunu görmek

Rüyada balık tuttuğunu görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve işlerini toparlamak için sürekli çaba göstereceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işarettir.

Rüyada balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada balık tutanları seyretmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işaret eder.

Rüyada balık tutmayı görmek alim insanlardan sayılacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kılıç balığı tuttuğunu görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına delalettir.

Rüyada tuttuğu balığı yemek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına yorulur.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada buz tutmuş balık görmek sadece kendisini düşüneceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada balık tuttuğunu görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada tuttuğu balığı başkasına vermek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments