Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek

Rüyada birinin balık tuttuğunu görmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin balık tuttuğunu gördüyseniz:

  • Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz.

Rüyada büyük balık tutanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bereketin ve karın artacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizde balık tuttuğunu görmek böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, yaklaşan güzel günlere rivayet etmektedir.

Rüyada kızının balık tuttuğunu görmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada balık tutmaya gitmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine tabir olunur.

Rüyada başka birinin balık tuttuğunu görmek terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada ölü balık tuttuğunu görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının tuttuğu balığı görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, projenin gerçekleştirileceğine, çok büyük bir işin başına getirilmeye alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments