Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardak su koymak

Rüyada bardak su koymak

Rüyada bardak su koymak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, hayırlı işlere imza atacağına, ömrünün uzun olacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, ün sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada bardak su koymak gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Rüyada bardağa su koymak maddi rahatlamanın yanı sıra gelirin bir kısmıyla yatırım yapılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına inanılır.

Rüyada bardak su koymak kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına tabir olunur.

Rüyada çay bardağına çay koymak kararlarına saygı duyulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardağa çay koymak kariyer sahibi olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına işarettir.

Rüyada çiçeği suya koymak bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tencereye su koymak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada balığı suya koymak dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına rivayet eder.

Rüyada arabaya su koymak aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments