Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardağa su doldurmak

Rüyada bardağa su doldurmak

Rüyada bardağa su doldurmak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, dileklerin kabul olacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardağa su doldurmak gördüyseniz:

  • Hiç ilgisi olmayan konuları üzerinize alınıp, çevrenizdeki kimselere karşı sert tutumlar takınabilir ya da küsebilirsiniz.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine tabir olunur.

Rüyada bardağa su doldurmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, sayılacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada bir bardak su doldurmak sevgisinin artacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada bir bardağa su doldurmak karanlık kişilerle muhatap olacağına, acı tecrübeler edineceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cam bardağa su doldurmak başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardaklara su doldurmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada bardağa ayran doldurmak yaşamına bakacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments