Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bardağa su doldurmak

Rüyada bir bardağa su doldurmak

Rüyada bir bardağa su doldurmak el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, işlerinin başarılı olacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, zorlukların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir bardağa su doldurmak gördüyseniz:

  • Görevlerinizi yerine getirmediğinizi iddia eden ya da bazı ileri size yükleyen kişiler, duygusal anlamda baskı yaratanlar veya planlarda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada cam bardağa su doldurmak sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bardağa su doldurmak iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine yorulmaktadır.

Rüyada bardaklara su doldurmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalettir.

Rüyada bir bardak su doldurmak anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına delalet eder.

Rüyada bir bardağa su doldurmak kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden bardağa su doldurmak güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işaret eder.

Rüyada bardağı doldurmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yenileneceğine ve can bulacağına tabir olunur.

Rüyada bardağa çay doldurduğunu görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, başarıların çoğalacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments