Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım bardak su görmek

Rüyada yarım bardak su görmek

Rüyada yarım bardak su görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, giden birinin geri döneceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada yarım bardak su gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz yeni fırsatların önünü açıyor.

Rüyada yarım bardak su içmek eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yarım bardak su görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, hayatının olumlu yönde devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım bardak çay görmek insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, ailesini rahat şekilde yaşatacağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Rüyada yarım bardak çay içmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına işarettir.

Rüyada yarım şişe su görmek bir sebeple kısa süre için de olsa sıkıntı duyulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalettir.

Rüyada yarım bidon su görmek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir bardak su ikram etmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bardakta temiz su görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments