Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avucunda tuz görmek

Rüyada avucunda tuz görmek

Rüyada avucunda tuz görmek bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, güçsüz ve nefessiz kalacağına, zararın gittikçe daha da artacağına, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, bazı sorunların başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada avucunda tuz gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Rüyada avucunda tuz görmek alım gücünün artacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avuç avuç tuz yemek ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet eder.

Rüyada bir avuç tuz görmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, büyük bir başarının elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada avuç içinde saç görmek hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine tabir olunur.

Rüyada dişlerinin avucuna döküldüğünü görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir avuç pirinç görmek kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret eder.

Rüyada avucuna kına yakmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, bekar ise evleneceğine alamet eder.

Rüyada avuç içinde yara görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments