Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avuç avuç tuz yemek

Rüyada avuç avuç tuz yemek

Rüyada avuç avuç tuz yemek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, iyi bir kariyer edineceğine delalettir.

Rüyada avuç avuç tuz yemek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Rüyada avuç avuç tuz yemek uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir avuç tuz görmek en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada avucunda tuz görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, büyük başarılar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada avuç avuç fındık yemek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada avuç avuç bal yemek sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tuzlu yemek yediğini görmek rahatlık içinde yaşayacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, alacaklarını tahsil edeceğine işarettir.

Rüyada tuzsuz ekmek yemek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına yorulur.

Rüyada tuzlu limon yemek başarı ve zenginlik getireceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments